17/11/2017>> OBAVEŠTENJE O NOVOM EKSPERIMENTU

Dragi studenti,

Na sajtu Odseka možete se upisati za učestovanje u novom eksperimentu „Reči“. To možete uraditi i klikom na ovaj link. Na eksperiment može da se prijavi 45 studenata. Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

Napomena: postavljen je ažurirani spisak sa sakupljenim bodovima nakon eksperimenta „Prepoznavanje lica“.

15/11/2017>> OBAVEŠTENJE- OKAČEN JE SPISAK SA BODOVIMA NAKON ZAVRŠENOG ISTRAŽIVANJA – MODALITETI   NORME

Dragi studenti,

Možete proveriti Vaše bodove nakon prvog završenog istraživanja – Modaliteti norme. Molim Vas da proverite da li su Vam bodovi evidentirani. Ukoliko imate pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

12/11/2017 >> VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE PRVE GODINE

Dragi studenti,

Na sajtu psihologije postavljen je spisak za upisivanje za eksperiment „PREPOZNAVANJE LICA“. Učešće je obavezno za sve studente prve godine psihologije. Možete pratiti i ovaj link ukoliko želite da se prijavite. Eksperiment počinje u sredu 15.11.2017. godine.

01/11/2017 >>  UPUTSTVO ZA PRIJAVU ZA ISTRAŽIVANJE MODALITETI – NORME

Dragi studenti,

Prvo istraživanje se radi „online“ i odnosi se na prikupljanje procena za razne leksičke i semantičke varijable za određene imenice srpskog jezika. Za ovo istraživanje prijavljujete se tako što na modaliteti.norme@gmail.com pošaljete mejl sa naslovom „prijava za istraživanje“. U tekstu mejla navedite ime, prezime i broj indeksa. Prijava traje do 05.11.2017. (nedelja) do 20h. Nakon što pošaljete mejl, biće Vam poslat jedan dokument u wordu – u kojem se nalazi detaljno uputstvo sa opisom šta treba da procenjujete, kao i SAGLASNOST za učestvovanje u ustraživanju, koju OBAVEZNO treba da POTPIŠETE, tako što otkucate ime i prezime na za potpis predviđeno mesto. Bez potpisa neće moći da Vam se prizna učešće u istraživanju. Pored tog dokumenta u wordu, dobićete i excel fajlove u kojima se nalaze reči koje ćete procenjivati.  Ove fajlove ćete dobiti najkasnije do 06.11.2017. do 14h. Imaćete nedelju dana za popunjavanje fajlova, odnosno krajnji rok za slanje popunjenih matrica biće 12.11.2017. do 20h.

Za ovo istraživanje može da se prijavi cela generacija (i stari studenti koji ponovo slušaju percepciju).

26/10/2017 >> Spisak studenata kojima nedostaju bodovi – školska 2016/2017. je postavljen na sajt.

13/10/2017 >>  OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE PRVE GODINE - OKAČEN SPISAK STUDENATA KOJI SU URADILI UVODNI EKSPERIMENT

Dragi studenti,

Okačen je spisak studenata koji su uradili Uvodni eksperiment. Molim sve studente da provere da li im je evidentirano učešće. Studentkinje koje treba da dobiju novi broj indeksa, a koje su uradile Uvodni eksperiment neka napišu mejl Milici (milica.p.stijacic@gmail.com) kad dobiju novi broj indeksa, kako bi im se ažurirali podaci.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem mejla na:  milica.p.stijacic@gmail.com

 

POENI ZA UČEŠĆE U EKSPERIMENTIMA (PRVA GODINA) ZA ZIMSKI SEMESTAR 2017/2018.

 

NAPOMENA: Ako niste dobili poen za neki od eksperimenata (a uradili ste ga) javite se na milica.p.stijacic@gmail.com.

Spisak je ažuriran 17. novembra 2017.

Download (PDF, 276KB)