06/06/2019>> POSTAVLJEN JE KONAČAN SPISAK SA BODOVIMA ZA EKSPERIMENTE NAKON NADOKNADE

Dragi studenti,

Postavljen je konačan spisak sa bodovima za učešće u eksperimentima. Studenti koji nisu uspeli da prikupe dovoljan broj bodova to će moći da učine u oktobru. Za dodatna pitanja pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

 

29/05/2019>> POSTAVLJEN JE NOVI SPISAK SA BODOVIMA

Dragi studenti,

Postavljen je ažurirani spisak sa bodovima za učešće u eksperimentima. U naredna dva dana odvijaju se poslednji iz bloka VISION,  te vas molimo da se na vreme prijavite i ispunite predispitne obaveze pravovremeno.

Današnji spisak uključuje bodove sa ŠARENIH SKLOPOVA, ali ne i VISION od danas. Sledeći spisak biće postavljen u petak 31.05.2019.

Ukoliko imate pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com

 

12/04/2019>> POSTAVLJEN JE NOVI SPISAK SA BODOVIMA

Dragi studenti,

Postavljen je spisak sa bodovima zaključno sa eksperimentom „modaliteti“. Ukoliko imate pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com

 

12/03/2019>> POSTAVLJEN JE SPISAK SA DOSADAŠNJIM BODOVIMA

Dragi studenti,

Postavljen je spisak sa do sada prikupljenim bodovima iz eksperimenata PRIM, VISION i ŠARENI SKLOPOVI. Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite mi na milica.p.stijacic@gmail.com.

 

15/10/2018>> OBAVEŠTENJE O NADOKNADI BODOVA U FEBRUARSKOM ROKU

Dragi studenti,

Postavljeni su termini za nadoknadu eksperimenata na sajtu odseka . Nadoknada će se održati u utorak 12.02.2019. godine u Laboratoriji za eksperimentalnu psihologiju od 9.30 do 11.30. Molim one studente kojima fale bodovi da iskoriste priliku i prijave se.

Za sve dodatne informacije možete mi pisati na milica.p.stijacic@gmail.com

 

15/10/2018>> OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE PRVE GODINE O UVODNOM EKSPERIMENTU

Dragi studenti,

U četvrtak će biti organizovana nadoknada uvodnog eksperimenta za studente koji ga nisu uradili prošle nedelje. Termini za upisivanje biće postavljeni na sajtu odseka, a dodatne informacije će vam dati i Ivana Jakovljev na vežbama.

 

12/10/2018>> OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE PRVE GODINE

Dragi studenti,

Okačen je prvi spisak studenata koji su prošli kroz UVODNI eksperiment. Spisku možete pristupiti ili prateći link sa desne strane „Spisak studenata – UVODNI EKSPERIMENT 12.10.2018.“ , ili tako što ćete da „skrolujete“ do dna ove strane gde se nalazi pdf dokument. Obratite pažnju studenti koji imate -1 i 0. Oni studenti koji imaju -1 za Uvodni eksperiment su oni studenti koji su se prijavili a nisu došli i nisu se javili, a 0 imaju studenti koji nisu uradili Uvodni a nisu se ni prijavili. U ponedeljak će biti organizovan Uvodni eksperiment za studente koji nisu uradili u četvrtak i petak. Termini su postavljeni na sajtu odseka.

 

05/06/2018>> PRIJAVA ZA VISION4

Dragi studenti,

Okačena je tabela sa spiskom osvojenih bodova. Takođe, sutra u sredu, 06.06.2018. održaće se još jedan eksperiment Vision4. Za ovaj eksperiment mogu da se prijave svi oni koji nisu radili vision1, 2 i 3. Prednost imaju studenti sa 9, 8 i 7 bodova. Ako se ne popune termini do ponoći, neka mi se jave oni studenti koji imaju manje bodova pa da ih „ručno“ ubacim na spisak. Mesta ima za 15 studenata. Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

 

01/06/2018>> PRIJAVA ZA NOVE EKSPERIMENTE

Dragi studenti,

Na sajtu odseka okačeni su termini za upisivanje na dva nova eksperimenta. Molim Vas da pažljivo pročitate upustvo ko može da se prijavi za ove eksperimente. Za sva dodatna pitanja, pišite mi na milica.p.stijacic@gmail.com.

 

01/06/2018>> OBAVEŠTENJE

Dragi studenti,

Okačen je spisak sa bodovima koje ste do sada prikupili. Biće organizovana bar još dva eksperimenta, kojima će se pokriti svi oni ljudi kojima treba po 1 ili dva boda do konačnih 10 bodova. Molim Vas da pratite samo ko kada ima prednost pri prijavljivanju. Dakle, u svakom uputstvu za prijavljivanje ću naglasiti ko treba da se prijavi na eksperiment. Svako dobro i srećno sa ispitima.

Milica Popović Stijačić

Za dodatna pitanja -> milica.p.stijacic@gmali.com

 

28/03/2018>> PRIJAVA ZA NORME 4

Dragi studenti,

Na ovom linku se možete upisati za novo istraživanje. Naime, kao i u prošlom semestru, u pitanju je istraživanje koje radite od kuće i predviđeno je za 50 studenata. Bitno je da u ponuđeni excel sheet upišete prezime, ime, broj indeksa i e mail adresu. Postoji i dodatna kolona za one studente koji treba da nadoknade bodove iz prošlog semestra. Ukoliko hoće da nadoknade bodove, potrebno je da upišu „+“ u predviđenu kolonu. Matrice sa rečima, uputstvo, kao i saglasnost za učestvovanje u istraživanju biće vam poslati putem e mail-a. Rok za prijavljivanje je subota 31.03.2018. do 20h. Upitnike ćete dobiti najkasnije do ponedeljka 02.04.2018. do 20h, a rok za popunjavanje biće ponedeljak 09.04.2018. do 20h.

Za dodatne informacije pišite na milica.p.stijacic@gmail.com

 

30/01/2018>> POSTAVLJEN JE SPISAK  SA KONAČNIM BODOVIMA

Dragi studenti,

Na sajtu je postavljen konačan spisak sa prikupljenim bodovima. Kako biste se lakše snašli, posebno je izdvojen spisak studenata kojima fale bodovi.  Ukoliko nešto nije dobro evidentirano, molim vas da mi pišete na milica.p.stijacic@gmail.com.

 

25/01/2018>> POSTAVLJEN JE SPISAK  SA KONAČNIM BODOVIMA 

Dragi studenti,

Na sajtu je postavljen konačan spisak sa prikupljenim bodovima. Kako biste se lakše snašli, posebno je izdvojen spisak studenata kojima fale bodovi. Ukoliko niste radili eksperiment LICA2 (došli u sredu, a niste radili, a i dalje vam fale bodovi, možete se prijaviti za eksperiment i sutra u nekom od termina od 10-14h, na ovom linku. Ukoliko nešto nije dobro evidentirano, molim vas da mi pišete na milica.p.stijacic@gmail.com.

 

22/01/2018>>VAŽNO OBAVEŠTENJE

Dragi studenti,

Jedno veliko izvinjenje svim studentima koji su danas došli (svima je evidentiran bod, izuzev Mine Karaman i Josipović Ivane, koje se mogu prijaviti za sutrašnje termine). Naime, usled tehničkih problema, nismo uspeli da pokrenemo eksperiment. Na našu sreću, problem je rešen, tako da se sutra nastavlja održavanje eskperimenta. Svi studenti, koji su danas bili a nisu radili i fali im bod, MOGU DA SE PRIJAVE ZA NEKI OD SUTRAŠNJIH TERMINA KAKO BI NADOKNADILI BODOVE!!!

 

22/01/2018>> PRIJAVA ZA POSLEDNJI EKSPERIMENT – LICA2

Dragi studenti, na sajtu psihologije postavljen je novi obrazac za upisivanje za eskperiment Lica2. Svi studenti koji imaju MANJE OD 5 BODOVA mogu da se prijave za ovaj eksperiment. Ukoliko nekome fali bod a ne stigne da se upiše za eksperiment, neka mi piše na milica.p.stijacic@gmail.com, kako bismo uneli još termina.

10/01/2018>> PRIJAVA ZA EKSPERIMENT MODALITETI-NORME 3

Dragi studenti, ove i naredne nedelje održava se poslednji ciklus eksperimenata. Ovoga puta 60 studenata može da se prijavi za NORME3, a 30 studenata može da se prijavi za eksperiment koji će se održati naredne nedelje i o kom ćete biti blagovremeno obavešteni. Bitno je da će sa ova dva eksperimenta biti pokrivena cela generacija i da će većina studenata koja je učestvovala u svim dosadašnjim istraživanjima imati potrebnih 5 bodova. Na ovom linku mogu da se upišu prvih 60 studenata  (priloženom eksel fajlu upišite prezime i ime, broj indeksa, e mail, a u kolonama „radio norme1″ i „radio norme2″ ukucajte plus (+) ukoliko ste radili jedan ili drugi ili oba istraživanja). Rok za prijavu je subota 14.01.2018. do 20h. Oni koji ne uspeju sada da se prijave, učestvovaće u eksperimentu koji će se održati sledeće nedelje. Oni studenti kojima će nakon ovog poslednjeg ciklusa faliti bodovi, biće obavešteni o načinu na koji će nadoknaditi bodove.

06/12/2017>> OBAVEŠTENJE

Dragi studenti, na sajtu je postavljen spisak sa dosadašnjim bodovima dobijenim za učešće u eksperimentima. Ukoliko Vam neki bod nije evidentiran možete mi pisati na milica.p.stijacic@gmail.com.

01/12/2017>> OBAVEŠTENjE ZA STUDENTE KOJI NISU PROŠLI PUT RADILI EKSPERIMENT REČI

Dragi studenti, na ovom linku se možete prijaviti za drugi deo eksperimenta Reči2, koji se organizuje za studente KOJI PROŠLI PUT NISU RADILI ovaj eksperiment. Molim studente koji su već radili eksperiment „Reči“ da se ne prijavljuju, jer će dobiti negativni bod. Spisak studenata koji su već uradili ovaj eksperiment možete videti u tabeli sa bodovima, koja je postavljena na ovoj stranici. Drugim rečima,  studenti koji imaju ubeleženu jedinicu u koloni Reči neka se NE PRIJAVLJUJU!!! Ukoliko ima studenata koji imaju -1 bod, oni mogu da se prijave, jer to znači da se prošli put nisu pojavili na eksperimentu, pa sad imaju priliku da nadoknade bod. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete mi pisati na milica.p.stijacic@gmail.com

26/11/2017>> OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE KOJI TREBA DA NADOKNADE EKSPERIMENT „PREPOZNAVANJE LICA“

Molim sledećih šest studenata, koji nisu uradili eksperiment „PREPOZNAVANJE LICA“ da se prijave za neki od termina koji su predviđeni za četvrtak 30.11.2017. od 10h. U pitanju su studenti Mario Vezić, Trklja Lana, Matić Đurđija, Popović Ana, Todorović Natalijai Ivanov Marina. Možete se prijaviti za neki od šest termina prateći ovaj link. Ukoliko imate nekih nedoumica, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

24/11/2017>> NOVA PRIJAVA ZA ISTRAŽIVANJE MODALITETI-NORME

Dragi studenti,

Krenuo je drugi ciklus istraživanja „modaliteti-norme“. Kao i prošli put, molim Vas da mi pošaljete mejl na modaliteti.norme@gmail.com. U naslovu mejla stavite „Prijava za norme 2″, a u tekstu navedite ime, prezime i broj indeksa. Ovo istraživanje je namenjeno za CELU generaciju. Prijave možete da šaljete do ponedeljka 27.12.2017. do 21h. Ponovo ćete u mejlu dobiti detaljno uputstvo, kao i saglasnost za učestvovanje u istraživanju. Molim Vas da poštujete navedeno vreme za prijavu. Do srede 29.11.2017. u 21h dobićete matrice za popunjavanje, a rok za popunjavanje biće utorak 05.12.2017. do 21h.

17/11/2017>> OBAVEŠTENJE O NOVOM EKSPERIMENTU

Dragi studenti,

Na sajtu Odseka možete se upisati za učestovanje u novom eksperimentu „Reči“. To možete uraditi i klikom na ovaj link. Na eksperiment može da se prijavi 45 studenata. Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

Napomena: postavljen je ažurirani spisak sa sakupljenim bodovima nakon eksperimenta „Prepoznavanje lica“.

15/11/2017>> OBAVEŠTENJE- OKAČEN JE SPISAK SA BODOVIMA NAKON ZAVRŠENOG ISTRAŽIVANJA – MODALITETI   NORME

Dragi studenti,

Možete proveriti Vaše bodove nakon prvog završenog istraživanja – Modaliteti norme. Molim Vas da proverite da li su Vam bodovi evidentirani. Ukoliko imate pitanja, pišite na milica.p.stijacic@gmail.com.

12/11/2017 >> VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE PRVE GODINE

Dragi studenti,

Na sajtu psihologije postavljen je spisak za upisivanje za eksperiment „PREPOZNAVANJE LICA“. Učešće je obavezno za sve studente prve godine psihologije. Možete pratiti i ovaj link ukoliko želite da se prijavite. Eksperiment počinje u sredu 15.11.2017. godine.

01/11/2017 >>  UPUTSTVO ZA PRIJAVU ZA ISTRAŽIVANJE MODALITETI – NORME

Dragi studenti,

Prvo istraživanje se radi „online“ i odnosi se na prikupljanje procena za razne leksičke i semantičke varijable za određene imenice srpskog jezika. Za ovo istraživanje prijavljujete se tako što na modaliteti.norme@gmail.com pošaljete mejl sa naslovom „prijava za istraživanje“. U tekstu mejla navedite ime, prezime i broj indeksa. Prijava traje do 05.11.2017. (nedelja) do 20h. Nakon što pošaljete mejl, biće Vam poslat jedan dokument u wordu – u kojem se nalazi detaljno uputstvo sa opisom šta treba da procenjujete, kao i SAGLASNOST za učestvovanje u ustraživanju, koju OBAVEZNO treba da POTPIŠETE, tako što otkucate ime i prezime na za potpis predviđeno mesto. Bez potpisa neće moći da Vam se prizna učešće u istraživanju. Pored tog dokumenta u wordu, dobićete i excel fajlove u kojima se nalaze reči koje ćete procenjivati.  Ove fajlove ćete dobiti najkasnije do 06.11.2017. do 14h. Imaćete nedelju dana za popunjavanje fajlova, odnosno krajnji rok za slanje popunjenih matrica biće 12.11.2017. do 20h.

Za ovo istraživanje može da se prijavi cela generacija (i stari studenti koji ponovo slušaju percepciju).

26/10/2017 >> Spisak studenata kojima nedostaju bodovi – školska 2016/2017. je postavljen na sajt.

13/10/2017 >>  OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE PRVE GODINE - OKAČEN SPISAK STUDENATA KOJI SU URADILI UVODNI EKSPERIMENT

Dragi studenti,

Okačen je spisak studenata koji su uradili Uvodni eksperiment. Molim sve studente da provere da li im je evidentirano učešće. Studentkinje koje treba da dobiju novi broj indeksa, a koje su uradile Uvodni eksperiment neka napišu mejl Milici (milica.p.stijacic@gmail.com) kad dobiju novi broj indeksa, kako bi im se ažurirali podaci.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem mejla na:  milica.p.stijacic@gmail.com

 

POENI ZA UČEŠĆE U EKSPERIMENTIMA (PRVA GODINA) ZA LETNJI SEMESTAR 2018/2019.

 

NAPOMENA: Ako niste dobili poen za neki od eksperimenata (a uradili ste ga) javite se na milica.p.stijacic@gmail.com.

Spisak je ažuriran 07. juna 2019.

Download (PDF, 117KB)